Medewerkers

 

L. Vogels – huisarts

Na een aantal jaren in ziekenhuizen in Nederland en daarna als tropenarts in Zambia gewerkt te hebben ben ik in 1996 als huisarts in deze praktijk komen werken. Naast het gewone huisartsenvak ben ik arts reizigersgeneeskunde en heb ik een specialisatie in de palliatieve zorg gevolgd. Tevens verricht ik echografisch onderzoek sinds 2022. Big nummer 79024644401

R. Huijbregtse – huisarts

In 2019 ben ik afgestudeerd als huisarts nadat ik het laatste jaar van mijn opleiding in deze praktijk heb meegedraaid. Sinds September 2020 werk ik als waarnemer in de praktijk. Voor ik aan de huisartsenopleiding begon heb ik gewerkt in het verpleeghuis en in het ziekenhuis op de afdelingen interne geneeskunde en maag-, darm-, leverziekten.

I. Calon – huisarts

Ik ben huisarts sinds 2001, aanvankelijk heb ik gewerkt in de regio Utrecht, daarna heb ik met mijn gezin in Chili en in Tsjechië gewoond en gewerkt en sinds een paar jaar woon en werk ik met plezier in uw regio. Ik werk als waarnemer in deze praktijk.

Marion Terpstra – praktijkondersteuner

Na 25 jaar als verpleegkundige in het ziekenhuis te hebben gewerkt, ben ik sinds 2014 werkzaam in de huisartsenzorg. Sinds 2021 werk ik op woensdag en donderdag met veel plezier als praktijkondersteuner in deze praktijk.

Lotte Peters Sengers – praktijkondersteuner

In 2020 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige waarna ik drie jaar in het ziekenhuis op de hart-long afdeling heb gewerkt. Inmiddels heb ik de opleiding Praktijkondersteuner Somatiek afgerond en werk ik met plezier hier in de praktijk op de maandag en dinsdag.

Marianne Timmer-Teunissen – doktersassistente

Vanaf 1992 ben ik als doktersassistente werkzaam in deze praktijk in Wijchen. Daarvoor werkte ik in Arnhem-Zuid, en op de poli Urologie van het UMC Radboudziekenhuis.

José Suppers-Hendriks – doktersassistente

In 2002 ben ik omgeschoold naar doktersassistente, na 18 jaar gewerkt te hebben als adviseur bij de Rabobank Nijmegen. Sindsdien werk ik in deze praktijk in Wijchen, met een tussenpauze van 3 jaar gewerkt te hebben op de spoedeisende hulp van het CWZ.

Lenny Keijzers – doktersassistente

Na jaren gewerkt te hebben in de kinderdagopvang, heb ik me in 2007 laten omscholen tot doktersassistente. Sindsdien werk ik hier in de praktijk.

Cindy Schel- van Heumen – doktersassistente

In 2003 heb ik mijn diploma voor doktersassistente behaald, hierna heb ik nog de opleiding voor pedagogiek gevolgd. Eerst heb in Nijmegen en omgeving als invalassistente gewerkt en sinds 2009 werk ik hier in Wijchen.

Maarten Meems – praktijkondersteuner ggz

Sinds begin 2021 werkzaam als POH-GGZ, nu op de maandag en vrijdag ochtend hier op de praktijk. Het laagdrempelige en gevarieerde contact maken dit werk zo mooi, waarbij je met praktische begeleiding en handvatten mensen al een heel eind kan helpen

Marjolein Schuwer – praktijkondersteuner ggz

Na mijn studie psychologie heb ik gekozen voor werk in de huisartsenpraktijk, waar mensen met psychische klachten op een laag drempelige manier hulp kunnen krijgen. Ik werk sinds begin 2020 in deze praktijk.

 

Contact en praktijkinformatie

Huisartspraktijk Wijchen-Zuid
Huissteden 1452
6605 HL Wijchen

telefoon: 024 - 641 14 41
avond/weekend: 024 - 352 35 79

Alle praktijkinformatie