Reizigersadvies

ivm vakantie van de assistentes Lenny en Cindy, kunnen wij in de periode van 15-07-2024 t/m 23-08-2024 geen reisanamnese aannemen. Gaat u later op vakantie dan kunt u hem wel invullen maar word er pas na deze periode naar gekeken en contact met u opgenomen.

 

Reizen naar een (sub)tropische bestemming kan een risico betekenen voor uw gezondheid. Bijvoorbeeld door het eten van besmet voedsel het drinken van ongezuiverd water, andere hygiënische omstandigheden, infectieziekten of risicovol gedrag. Uit het onderzoek blijkt dat vooral reizigers naar bestemmingen als Turkije, Marokko, Tunesië en Egypte onvoldoende beschermd zijn.

 

Aandacht voor uw gezondheid kan het verschil betekenen tussen een geslaagde vakantie of een reis waarvan u niet hebt kunnen genieten. Het is raadzaam om u van te voren goed te laten informeren en adviseren over de omstandigheden in het land waar u naar toe gaat, en uw bescherming tegen gezondheidsrisico’s.

 

In onze praktijk wordt de reizigersadvisering verzorgd door Lenny Keijzers, Cindy Schel – van Heumen, assistentes, en dokter Vogels, huisarts. Zij zijn hierin geschoold en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.  Vanaf 2022 is deze service alleen nog maar voor bij ons ingeschreven patiënten beschikbaar. Gaat u op korte termijn op reis (<3wkn) belt u dan eerst even met Lenny of Cindy.

 

U kunt hier het reisanamneseformulier invullen

 

U kunt het reizigersanamnese formulier downloaden, en deze volledig ingevuld naar ons toezenden. Er wordt dan binnen 3weken contact met u opgenomen over het vaccinatie advies en de kosten, en u krijgt een afspraak aangeboden.

Denkt u ook aan uw Gele boekje, wij verstrekken deze niet meer! Als u er geen heeft, dan kunt u deze online bestellen bij verschillende webshops.

Contact en praktijkinformatie

Huisartspraktijk Wijchen-Zuid
Huissteden 1452
6605 HL Wijchen

telefoon: 024 - 641 14 41
avond/weekend: 024 - 352 35 79

Alle praktijkinformatie